Svar på tal

Nu är det ju så att bloggen lagt ner,men svarar ändå på sista kommentaren:

Sara om .:
Vilken häst hade du på taffsnäs?


Jag hade Myzak,nr 3 :)

.


www.ponnytomtar.blogg.se 11.2.2011-7.7.2011 - Minns ni?

Vår första header :') (Tyvärr kan jag inte få bilden större) Haha, lägg märke till att det stod "Ponnytomtarna" istället för "Ponnytomtar"

När vi startade bloggen red jag den här lilla tjejen två ggr/vecka :) (Kimberly "Kim")
Header nr 2
I mars provred jag Ratten och blev blixtförälskad!
Header nr 3
Header nr 4
20.3 deltog jag i X-lätt dressyr och kom tvåa, hade vunnit om jag inte ridit fel, bittert...
Header nr 5
Header nr 6
Under påsklovet var jag på dressyrträning och fick rida Tindra, en underbar ponny!
14-15 maj var jag och Ratten på vår första dressyrträning.
19 maj red jag underbara Bianca igen för första gången på flera år!
Header nr 7 - den sista
Den 10e juni åkte jag till Brolöten på träningsläger. Efter det dog bloggen i princip ut.
Haha oj, tur att jag inte rider nu som jag gjorde då...
Elins knäppa katt...
Aldrig mer videoblogg säger jag bara, det här var bara pinsamt...
Ännu mer knäpp katt...
Ha en bra sommar!
(Min nya blogg)

Nu har jag bloggat klart här!

Hej alla fina läsare! Tack för de fem månader jag fått dela med er. Nu är det dags för mig att gå vidare - jag har skaffat en egen hästblogg. Det är där jag kommer blogga i fortsättningen. Som ett sista inlägg kommer jag lägga upp lite gamla bilder och filmer. Om ni kommenterar mycket kan jag skriva resten av min Brolötendagbok här, men annars får det vara.
Nu börjar jag om med ny häst och ny blogg.
Ha det super!
P.S. Min nya blogg hittar ni HÄR!

Hejdå

Slut på bloggandet här.

/elin

Ratten x4

Haha, nu tänker jag blogga om de fyra senaste dagarna då jag varken haft tid eller ork tidigare.
Fredag: Red med Lollo och Lydi på en åker. Ratten var jättefin, ganska seg men gick lätt i form och lyssnade bra. Jag tog det rätt lugnt då han inte gått så jättemycket, med mycket skrittpauser. Jag jobbade honom bara i skritt och trav, ingen galopp.
Sen tog Lydi och jag en galopp över åkern, det var buskul!
Lördag: Lydi kom med och fotade när jag red Ratten. Red dressyr igen, han var inte alls lika fin som på fredagen, jobbade emot och var seg som tuggummi. Jag fick sitta och banka på honom hela tiden för att han skulle gå framåt. Försökte mig på en skänkelvikning undan höger skänkel, det gick nog helt okej. Inte jättebra, men det hade jag inte förväntat mig heller.
Tog även denna dag en galopp över åkern, så att Ratten skulle piggna i lite. Sen försökte jag mig även på lite galopp på en stor volt, men det tyckte Ratten var för jobbigt, så jag fattade igen och höll galoppen några galoppsprång innan jag bröt av själv så att inte han skulle göra det.
Bilder kommer så fort blogg.se slutar lagga!
Söndag: Jag, Lollo och Lydi red på en långtur till ett par jättefina sandvägar och galopperade. Hästarna tyckte det var buskul! Det är verkligen helt sjukt hur snabb Ratten är! Och vilken vinnarkänsla den ponnyn har, hihi :D
I alla fall så blev det en 2 ½ h tur, och Ratten var ganska trött efter det... Trots att han inte visade det, ville inte skritta när vi skrittade, ville bara springa springa springa! Jag hade duktigt ont i benmusklerna efter det.
Måndag: For ut på en lugn tur med Lo & Ly. Vi klättrade lite i backar men annars skrittade vi mest i skogen med lite trav. Ratten var rätt trött efter igår.
Ja just ja, jag kanske inte har nämnt att N har skaffat en ny häst? Hon heter Lill-Pia och är en jättesöt nordsvensk. Hon är nog världens keligaste! :D Bilder på henne kommer även när blogg.se fungerar som vanligt igen.

RSS 2.0